Hilde kookt aan huis
Met Thuisgastronomie serveer ik u graag van A (amuse) tot Z (zoet). Ik verzorg uw privé dinners thuis of op een door u gekozen locatie. We bespreken samen het menu, van glaswerk en serviezen tot bloemstukjes en aangepaste wijnen. Uw keuken wordt na afloop weer netjes opgeruimd. Het enige wat u dus zelf hoeft te doen is genieten ! Eveneens verzorg ik graag de evenementen in uw bedrijf: een ontbijtvergadering, werklunch, personeelsfeest, nieuwjaarsreceptie en walking dinners. Heeft u zelf een idee? Vertel het me en samen maken we er iets moois, lekkers en onvergetelijks van!
€20.00 |
Gegrilde asperges met gekarameliseerde ganzelever, groene bloemkoolroosjes en een coulis van waterkers |
€15.00 |
Asperges zoals in Vlaanderen |
€28.00 |
Asperges, krokant gebakken zwezerik, Dijonnaise
|
€28.00 |
Huisgemaakte ravioli van king krab, gewalste asperges, stukje tarbot, mousseline
|
€ 18.00 |
Kleurrijke groenten spaghetti, op het vel gebakken rode poon, zalfje van verse peultjes |
€ 18.00 |
Panna cotta van asperges, grijze garnalen, frisse kerstomaatjes, basilicum, krokante ham, kroketje van gerookte paling |
€26.00 |
Langoustines uit de Guilvinec mi cuit, oesters, gevanillineerde blanke botersaus, lamsoor |
€ 11.00 |
Onze aspergesoep zoals het hoort |
€ 11.00 |
Soepje van groene asperges, kervel en ham
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
€ 23.00 |
Rosé gebraden lamskroon, klassiek |
€ 26.00 |
Lamskroon, bolletjes van lamsgehakt, look en venkelzaad, kroketje van aubergine, gegrilde courgette, pittig zalfje van tomaat en gember |
€ 28.00 |
Filet van Bresse kip AOC, gebakken ganzenlever, verse morieljes |
€24.00 of
€ 34.00*
|
Kalfsfilet, mimosa van lentefrisse groenten, Anna aardappel (met zwezerik *) |
€ 25.00 |
Duif uit Anjou, verse hand gepelde krieltjes, iets zoets of iets aards |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
€ 12.00 |
Ontmoeting met Dame Blanche
|
€ 12.00 |
Als de cirkel rond is… met rode vruchten, roomijs en witte chocolade |
€ 12.00 |
Lemniscaat van chocolade en roomijs |
€ 12.00 |
Ondersteboven van rode vruchten, munt, gember, en limoen, panna cotta en vanille |
€ 14.00 |
Dessert voor de onverbiddelijke snoepers ( buffet vanaf 16 p) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|