Ik bied u top gastronomie. Met liefde gemaakt. 

Ik ben een klassiek geschoolde chef met respect voor het product en de seizoenen. Mijn keuken is een premium keuken. Kwaliteit staat voorop. Ik kies voor pure en artisanale producten van top leveranciers en groenten en kruiden uit eigen tuin. U kan genieten van mijn keuken bij u thuis met de handige take away gerechten. Eenvoudig en puur na een lange werkdag of gastronomisch top voor een diner met vrienden of familie. De sfeervolle locatie staat ter beschikking voor vergaderingen en bedrijfsevenementen. 

Meer over Hilde Possemiers

Gastronomische take away

Een drukke werkdag achter de rug of een etentje thuis? Maak gebruik van deze handige gerechten webshop. Wenst u een voorstel op maat? Geef gerust een seintje. 
Meer informatie

Vergaderen bij Hilde

Het huis van Hilde is perfect om discreet, in een groene omgeving, te vergaderen. Zoekt u een aangename ruimte voor een ontbijtvergadering, productvoorstelling, persconferentie of bedrijfsevent?  
Meer informatie

Hilde Possemiers is een gediplomeerde chef-kok met ruim 30 jaar ervaring. Ze houdt van de pure en fijne keuken, met een klassieke toets als basis. Naast een talent voor koken heeft Hilde een feilloos gevoel voor sfeer en gezelligheid. 

Meer over Hilde