Bestel uw gastronomische gerechten voor thuis.

Hebt u een drukke werkweek voor de boeg of plant u een etentje thuis met vrienden of familie? Maak dan gebruik van deze handige gerechten webshop. U kiest eenvoudig en snel tussen de verschillende gerechten en formules, u bestelt en haalt de gerechten af op het afgesproken uur. Kant en klaar, zo op tafel! Wilt u wekelijks de nieuwe gerechten in uw mailbox ontvangen? Abonneer u dan hier op onze Take-Away Nieuwsbrief!

Stap 1:
Kies uw gerecht uit 'Ons Aanbod'

Onderaan deze pagina vindt u alle gerechten. Maak een keuze uit 1 of meerdere gerechten en voeg ze toe aan uw winkelwagen. Vul uw gegevens in op het aanvraagformulier. Controleer zeker of het aantal personen en de afhaaldatum correct zijn ingevuld. Dit voorkomt onaangename verrassingen!

Stap 2:
Afhalen

De bestelde gerechten staan voor u op het afgesproken tijdstip klaar. Geef een seintje als u niet op tijd kan zijn. Betalen kan contant bij afhaling,met payconiq of per overschrijving,

Stap 3:
Genieten

Geniet van mijn handige en welgesmaakte traiteurdienst. Ik vraag geen waarborg voor het gebruik van kommen, schotels ed. maar reken er op dat u ze terugbrengt zodat ik ze opnieuw met heerlijke gerechten kan vullen!  Met dank voor uw bestelling en smakelijk.

 

Ons aanbod